Yhteistyökumppanit

Kaba on merkittävimpiä yhteistyökumppaneitamme

Kaba AB kuuluu Kaba Groupiin, jolla on toimintaa runsaassa 60 maassa ja joka on eräs maailman johtavista yrityksistä lukko- ja turvajärjestelmien alalla. Yrityksen tuotteita on asennettu ympäri maailmaa, esimerkiksi lentokentille, pankkeihin, yliopistoihin, sairaaloihin, urheilukeskuksiin ja moniin muihin paikkoihin, joissa turvallisuudelle on asetettu korkeat vaatimukset. Yritys tarjoaa kulku- ja turvajärjestelmien alalla kokonaisratkaisuja, jotka perustuvat korkeaan tekniseen kompetenssiin ja innovaatioon, joka perustuu pitkään kokemukseen. Tuotevalikoimamme kattaa kaiken mekaanisista lukoista integroituihin kulku-, aika- ja turvajärjestelmiin.

Dorman kanssa pitkäjänteistä yhteistyötä

DORMA -konserni on jakanut toimintansa 14 alueeseen. Suomen toimipiste kuuluu ScanBalt alueeseen, johon kuuluvat Pohjoismaat sekä Baltian maat. Alueen asukasluku on n. 33 milj. DORMAn palveluksessa alueella on 75 henkilöä. Toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Kööpenhaminassa, Oslossa, Sannesissa, Göteborgissa ja Tukholmassa. Dorma on alueella markkinajohtaja ovensulkimissa, lasiheloissa ja siirtoseinissä, sekä markkinakakkonen oviautomatiikassa.

DORMA on maailmanlaajuisesti toimiva ovitekniikkatuotteiden ja -järjestelmien toimittaja. Yritys on maailman johtava ovensulkimien, siirtoseinien ja oviautomatiikan valmistaja. DORMA-konserni koostuu viidestä toimialayksiköstä: Ovensulkimet, Automatiikka, Lasi, STA (turvallisuus – ajan- ja kulunvalvonta) ja Siirtoseinät. DORMAlla on suuria tuotantolaitoksia monessa Euroopan maassa sekä Singaporessa, Malesiassa, Kiinassa ja Pohjois- sekä Etelä-Amerikassa. Konserni työllistää noin 6 900 henkilöä kansainvälisesti ja sen myynti tilikaudelta 2007-2008 (vaihto 30. kesäkuuta) oli 894 miljoonaa euroa. DORMA-konsernin pääkonttori on Ennepetalissa Saksassa, mutta konserni toimii kansainvälisesti 65:ssä kokonaan omistamassaan tytäryhtiössä 44:ssä eri maassa.

SecurityEasy – turvallista yhteistyötä

 • Markkinoiden monipuolisin hybridi-turvajärjestelmä, jonka suunnittelussa ja valmistuksessa on käytetty alan innovatiivisinta turvatekniikkaa.
 • Jablotron -tuotteet täyttävät tiukat eurooppalaiset turvajärjestelmästandardit.
 • Markkinoiden monipuolisimmat hälytyksensiirtolaitteet antavat täyden vapauden valita minne hälytystietosi siirrät: omaan puhelimeen, sukulaisille, naapurille, huoltoliikkeille tai vartiointiliikkeeseen.

Yrityksen hälytinjärjestelmä

 • Useamman käyttäjän järjestelmät eivät ole ongelma Jablotronille.
 • Automaattiset päälle- ja poiskytkennät helpottavat käyttöä.

Vapaa-ajan kiinteistön hälytinjärjestelmä

 • Täysin 2-suuntainen langaton hälytyksensiirto mahdollistaa täydelliset hälytystiedot mökiltäsi ja hälyttimen kauko-ohjauksen (päälle/ pois).

 • Vahingon sattuessa vältät suuremmat lisävahingot vaikka pääsitkin paikalle vasta seuraavana päivänä.

Kodin hälytinjärjestelmä

 • Jablotron on erittäin helppokäyttöinen, joten sitä osaavat käyttää kaikki.

 • Järjestelmää voit aina laajentaa tarpeen mukaan, aloititpa valvonnan vaikka vain rakennustyömaan suojaamisesta.

Älä unohda kiinteistösi muita riskejä

 • Vesi- ja kosteusvahinkoja voit valvoa helposti turvajärjestelmäsi avulla. Saat tiedon tapahtuneesta ennen kuin suurempaa vahinkoa pääsee syntymään
 • Liitä kiinteistösi palovaroittimen osaksi valvontakokonaisuutta. Tiedät aina, että ilmaisimien toiminta on varmistettu turvajärjestelmäsi toimesta
 • Kaikenlaiset teknisethälytykset voit liittää osaksi valvontaa: lämpötila, lämpöpoltin, sähkö, kaivo, jätesäliöt ym..

Tutustu palveluihimme

Dorma ovensulkimet

Olemme asentaneet Dorma sulkimia liikkeen perustamisesta lähtien, ne ovat korkealaatuisia ja toimintavarmoja. Hinta/laatu suhteessa erittäin kilpailukykyisiä.
Lataa esite tästä

Koodilukot

Asennamme kaikki yleisimmät koodilukot (Bewator, Axcode, RCO, Roslare, INOX…) kilpailukykyiseen hintaan.

Hälyttimet

Hälyttimet ovat kuuluneet valikoimaamme viimeiset 10-vuotta.
Lataa esite tästä

Avainhallinta

Olemme eri järjestelmä-lukitus asiakkaillemme räätälöineet avainhallinta palveluita.

Avainpalvelut

Normaali avaimet valmistamme odottaessanne liikkeen aukiolo-aikana mm. varmuuslukkojen avaimet, classic avaimet, tupla-urat sekä edget.

Muut palvelut

Teemme lisäksi asiakkaillemme mm. palosulut, oviautomatiikka, kulunvalvonta…
Kysy lisää

Lataa esite klikkaamalla

Soita tai laita viestiä

Puhelin (09) 5871532
Faksi (09) 5870393
lukkonikkari@lukkonikkari.com

Tule käymään

Kauppalantie 14
00320 Helsinki

Liikkemme avoinna
ma-pe klo 9-17